Bestellen en bezorging

Als je je knuffel bestelt hebt wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom streven we ernaar om uiterlijk binnen 2 werkdagen, nadat we je bestelling en betaling ontvangen hebben, je pakket naar je toe te sturen.
We versturen alle pakketten met PostNL. Zij zijn betrouwbaar en bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag. En ook kan je de zending volgen met de Track&Trace code.

De Petits Elfes passen door de brievenbus. We zullen ze als brievenbus pakketje aan je toe sturen. Dat is handig en fijn want je hoeft er niet voor thuis te blijven en het scheelt ook wat verzendkosten.

De Knuffelmonsters zullen we per pakketpost aan je toe sturen.
Als je niet thuis bent als PostNL je pakketje komt afleveren dan zullen ze eerst proberen om het bij de buren af te geven. Ze zullen dan een briefje in je brievenbus doen waar op staat waar je je pakket kan ophalen.
En als er geen buren thuis zijn om je pakket in ontvangst te nemen dan zal PostNL het de volgende dag nog een keer proberen. Mocht je dan ook niet thuis zijn als ze langskomen dan ligt het pakketje de volgende werkdag na 13.00 uur voor je klaar op het postkantoor. Vergeet dan niet je legitimatiebewijs mee te nemen…

Mocht je liever zelf een dag en tijdstip kiezen voor de tweede bezorgpoging van je pakketje dan kan je dat aangeven met behulp van de code op het bericht.

Verzendkosten:

De verzendkosten van een bestelling bedragen €3,95. Bij bestellingen boven de €40 rekenen wij geen verzendkosten.

Mocht je je knuffel willen retourneren dan zijn de retour verzendkosten voor jou.