Het kan natuurlijk gebeuren dat de knuffel die je bestelt hebt toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had. Dat zou vervelend zijn. Zowel voor jou als ook een beetje voor ons.
Maar het is uiteraard geen probleem om de knuffel terug te sturen. Dit dient wel binnen 10 dagen (wettelijke zichttermijn) na ontvangst te gebeuren.

Stuur eerst even een e-mail naar info@frauk.nl met hierin de reden waarom je de knuffel terug stuurt (wie weet kunnen we hier wat van leren), je bankgegevens en het factuurnummer.
De verzendkosten voor het terug sturen van de knuffel naar FRAUK* zijn helaas voor jou. En als je hem liever om wilt ruilen voor een ander exemplaar dan zijn de verzendkosten van de nieuwe knuffel naar jou toe weer voor ons.

De knuffel moet uiteraard wel ongeknuffeld, onbeschadigd, ongewassen en voldoende gefrankeerd zijn . En ook het liefst in de originele verpakking worden geretourneerd. Zodra wij je retourzending ontvangen hebben krijg je je geld terug gestort op je rekening of krijg je je nieuwe knuffel toegestuurd.

Het adres waar je hem naar toe dient te sturen is:

FRAUK*
Spruitenbosstraat 15
2012 LJ Haarlem