De Mini Knuffelmonsters

Mini Monstre MollyDe Mini Knuffelmonsters zijn zacht en vrolijk. Ze heten “mini knuffelmonsters” maar zijn eigenlijk best groot, 50 cm lang. Ze staan voor trouw, vriendschap, geluk, troost en bescherming. Ze zijn stoer en lief en hebben vrolijke kleuren. Ze zijn niet alleen heel leuk om mee te spelen voor kinderen van alle leeftijden maar ook om als kussen te gebruiken, om op de bank of je bed te zetten.

Ze zijn mede bedacht door kinderen. Zo moesten ze bijvoorbeeld grote oren krijgen zodat ze goed kunnen luisteren en zorgen weg kunnen nemen.

Ze zijn gemaakt van nieuwe verhuisdekens (bestaande uit 15% gerecycled textiel) en het vilt wat we gebruiken is het puurste 100 % wolvilt wat er is, gekleurd met natuurlijke verfstoffen.

Alle monsters kunnen voorzien worden van een strik. Deze is los bij te bestellen, je kan zelf de kleur kiezen en hij wordt geleverd met een stukje garen erbij zodat je hem zelf kan bevestigen op de plek die jij het mooist vindt.

Wat de monsters nog iets extra speciaals geeft, is dat ze allemaal een geborduurde tekst achter op hun rug hebben. Deze teksten zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

Lengte: 50 cm
Breedte: 32 cm
Gewicht: 440 gram